Tura Bygg & Entreprenad AB

Byggföretag Hammarö

Tura Bygg & Entreprenad är ett byggföretag på Hammarö som tillhandahåller tjänster inom bygg:

Byggföretag med gott rykte

Sedan starten har vårt byggföretag på Hammarö både drivit och slutfört många framgångsrika bygguppdrag i olika skalor.

Byggföretag med ansvar

Vi tar ansvar över hela projektet. Det innebär att det enda du behöver göra är att luta dig tillbaka och invänta ett gott resultat.

Byggföretag med kundfokus

För vårt team är du som kund det viktigaste. Därför gör vi allt vi kan för att möta dina önskemål under arbetet.

Byggföretag Tura Bygg & Entreprenad AB firmabil

Ett byggföretag

Vilka vi är

Hos oss hittar du ett härligt gäng av kvalificerade snickare, som givetvis innehar yrkesbevis och mångårig yrkeserfarenhet. Givetvis innehar Tura Bygg & Entreprenad även de certifikat som krävs för de tjänster som vi tillhandahåller. Därmed kan du känna dig trygg med att anlita vårt byggföretag på Hammarö för ditt projekt, oavsett skala. Under större uppdrag har vi ett gott samarbete med andra typer av hantverkare. Vår målsättning är att leverera helhetslösningar som håller hög standard och en utmärkt service som våra kunder ska bli nöjda med.

Noggrant byggföretag på Hammarö

Tura Bygg & Entreprenad är ett byggföretag på Hammarö som drivs av Gustaf Jansson. Vi utför olika bygg- och snickeriprojekt åt både företag och privatpersoner. Bland annat erbjuder vi om- och tillbyggnationer, renoveringar, takomläggningar samt nybyggnationer. Så gör ett bra val och hör av dig till oss inför ditt nästa projekt.

Bygg-
tjänster

Tura Bygg & Entreprenad AB är ett byggföretag på Hammarö som har ett stort utbud av tjänster och ett brett spektrum av kunskaper inom bygg och plattsättning. Hos oss finns det ambitiösa och engagerade snickare alltid levererar en hög standard på de tjänster som vi erbjuder.

Vi vänder oss mot privatpersoner, företag, kommuner, organisationer etc. Vi åtager oss uppdrag i olika stor skala runtom på Hammarö: allt från mindre privata jobb till större kommersiella uppdrag.

Plattsättning

När du är ute efter en vacker och hållbar plattsättning så hjälper vi dig med allt från grundarbete till val av plattor och utförande.

Nybyggnationer

Vi utför de flesta typer av nybyggnationer, såsom husbyggnationer, garage och altaner. Vi tar ansvar från början till slut.

Ombyggnationer

Vill du bygga fler rum eller öppna upp mellan köket och vardagsrummet? Då kan en ombyggnation vara ett bra val för dig!

Takläggning

Det är viktigt att taket är i bra skick för att skydda huset. Vårt byggföretag på Hammarö har mångårig kunskap inom takläggning.

Fasadrenovering

Fasaden på ett hus behöver underhållas tack vare vädret som sliter på huset. Hör av dig till oss för rådgivning och offert!

Renoveringar

Oavsett om du är ute efter en mindre renovering eller en totalrenovering så kan du känna dig trygg med vår kompetens.

Platsbyggt

Vill du ha platsbyggda garderober eller hyllor? Vårt byggföretag på Hammarö brinner för att hitta lösningar efter dina behov.

Övrigt

Hittar du inte vad du behöver hjälp med? Tveka då inte att kontakta oss, tack vare vår erfarenhet kan vi hjälpa dig med det mesta!

Vårt byggföretag erbjuder kostnadsfri byggoffert

Det kostar inget att begära ut en offert från vårt byggföretag på Hammarö, så vad väntar du på? Hör av dig till oss redan idag med detaljer kring ditt projekt. Vi svarar så snabbt vi kan.

pågående garagebyggnation
garage byggt av byggföretag

Mer om företaget

Byggföretag med skräddarsydda lösningar

Oavsett om du ska utföra en mindre uppfräschning eller en större renovering så kan vårt byggföretag på Hammarö hjälpa dig. För att resultatet ska överträffa dina förväntningar anpassar vi oss givetvis efter dina önskemål och behov. Vi delar även mer än gärna med oss av våra kunskaper från tidigare arbeten och kan komma med tips och råd. Varmt välkommen till Tura Bygg & Entreprenad – snickare med hög kundfokus.

Besök vår Facebook för att se bilder från tidigare uppdrag.

Ett verksamt byggföretag på hela Hammarö

Vårt byggföretag finns tillgängligt här för dig som bor på Hammarö eller för dig som bor i närheten, såsom Karlstad, Arvika och Grums. Våra kunder i området är allt från privatpersoner och företag till organisationer och bostadsrättsföreningar.

Glöm inte att du kan utnyttja ROT-avdraget när du anlitar vårt byggföretag på Hammarö. ROT-avdraget är en skattereduktion som ger upp till 30% avdrag på arbetskostnaden, dock som högst 50 000 kr per år och person. Om du vill veta mer om ROT-avdraget kan du läsa mer på Skatteverkets hemsida.

Kontakt

Kontakta oss enkelt via formuläret. Lämna så mycket information som möjligt om ditt projekt, så återkommer vi.

Utförande

När vi är överens om pris och utförande, kommer våra erfarna och kunniga snickare ut på plats och utför jobbet.

Besiktning

Efter arbetet, går vi noggrant igenom det vi gjort för att säkerställa kvalitén som vi garanterar till våra kunder.

Goda värdegrunder

Trygg byggpartner i Hammarö

Vi är en legitim och strukturerad verksamhet som värderar ett organiserat arbetssätt. En utav våra ambitioner är att du som kund ska känna dig trygg när du väljer oss som ditt byggföretag på Hammarö.

Kontakt

Hör av dig

Kontakta vårt byggföretag

Tveka aldrig på att kontakta vårt byggföretag på Hammarö. Oavsett om du har en fråga relaterad till offerten eller om du vill veta mer om hur vi jobbar så är vi bara ett samtal eller ett mail bort.

Tura Malsjö 25, 664 91 Grums